In deze blog ga ik jullie meer vertellen over Correctbook en vertel ik 10 redenen waarom iedereen zo’n Correctbook nodig heeft!

Ontstaan van Correctbook

Correctbook is opgericht door jong ondernemer Sam. Sam werd op zijn vakantie in Zuid-Afrika geconfronteerd met het grote probleem van het analfabetisme. Er werd wel geïnvesteerd in het bouwen van schoolgebouwen en het aanbieden van onderwijs, maar helaas niet in schoolmaterialen. Zeker notitieboeken werden niet aangeschaft, omdat die veel te snel op gingen. Sam wilde daar iets aan doen en ontwikkelde Correctbook; een lang houdbaar notitieboek, waar kinderen in ontwikkelingslanden hun hele schoolcarrière mee kunnen doen.  Met elk notitieboekje dat in Nederland wordt verkocht, wordt een kind in een ontwikkelingsland geholpen.

 

IMG_4269

10 reden waarom Correctbook fantastisch is

  1. Alles wat je in een Correctbook schrijft ,kun je ook weer uitwissen.  Zo kun je ontzettend lang met je notitieboek doen en hoef je geen andere (papieren) notitieboeken meer aan te schaffen
  2. Dit is dus goed voor het milieu
  3. Zoals al eerder gezegd; je helpt een kind in een ontwikkelingsland als jij een Correctbook aanschaft
  4. De notitieboeken van Correctbook zijn van hele goede kwaliteit. Zoals andere whiteboards soms heel vies worden, blijft dit boekje mooi wit!
  5. Kinderen vinden het veel leuker om in zo’n boekje te schrijven dan in een normaal notitieboek. Het is bijzonder en daarmee scoor je altijd punten
  6. De bijbehorende pennen schrijven superlekker
  7. Je kunt de geschreven tekst heel makkelijk weer uitwissen
  8. Zo hoef je ook niet in je tekst te krassen, wat heel fijn is
  9. Een Correctbook is heel makkelijk te bestellen via de online shop
  10. Er zijn allerlei verschillende varianten te koop. Je kunt kiezen voor ruitjes, gelinieerd of blanco papier. Voor ieder wat wils!

Zoals je misschien wel kunt merken, ben ik heel enthousiast over Correctbook. Nadat ik het product had ontvangen, wilde ik het eerst even een paar dagen testen om te kijken of het echt werkt, maar dat doet het zeker! Ik heb al vaker witte A4-blaadjes gelamineerd, maar dat werkt echt een stuk minder fijn. Het wordt dan vies en na een week kun je het eigenlijk al niet meer gebruiken. De combi van dit papier en deze speciale pennen werkt echt 100 x beter.

Dank Correctbook, wij blijven zeker met jullie boekjes werken!

Groetjes,

Laura

laura de ruiter

www.lauteropmaat.nl
www.facebook.com/lauteropmaat
www.instagram.com/lauteropmaat
Youtube