Je bent helemaal weg van je kleine monster. Het liefst schiet je zoveel mogelijk foto’s van de tijd die jullie samen doorbrengen. Een leuk dagje weg met je kleintje is dan ook één van je favoriete bezigheden. Daarbij mogen de spraakmakende foto’s uiteraard niet ontbreken. In dit artikel staan verschillende tips over hoe je deze fotoshoots het beste kunt aanpakken en aan het eind hebben we ook nog een hele leuke winactie voor jullie!

Tip 1: gebruik een opzetlensje
Om leuke variaties aan te brengen in je fotocollectie, is het een aanrader om een opzetlensje te gebruiken. Met deze lensjes kies je voor één van de drie verschillende effecten, waarmee je alleen maar unieke plaatjes schiet. Sta je bijvoorbeeld voor een groot speelpark met je kindje en wil je zowel jullie, als dit speelpark er zo goed mogelijk op krijgen, dan is een ‘wide angle’ effect ideaal. Met het ‘wide angle’ zet je namelijk een extra breed oppervlak op de foto. Ook kun je kiezen voor een ‘fish eye’ effect waarmee je een ronde foto maakt met een speelse bolling. Tot slot is er het ‘macro’ effect dat de natuurlijke omgeving extra gedetailleerd in beeld brengt. Ideaal als je de dierentuin bezoekt met je kindje en een leuke foto wil van jullie en die schattige pandabeer!

Aan het lensje zit een klemmetje, waarmee je het lensje bevestigt aan je smartphone. Verwijder voor het plaatsen van het lensje je telefoonhoesje, zodat het klemmetje goed blijft zitten. Let er wel op dat je tijdens een leuke fotosessie de telefoon niet uit je handen laat glippen, want het Samsung Galaxy Note 7 hoesje zit er dan even niet meer omheen om de telefoon te beschermen

Tip 2: maak gemakkelijk selfies

Tijdens het uitstapje is het natuurlijk wel fijn als je de telefoon in de gewenste positie krijgt voor de foto. Het gebruik van een selfiestick is een echte aanrader. Met de selfiestick maak je foto’s van verschillende afstanden en zie je ook direct het resultaat. Zo krijg je jullie beiden goed in beeld en hoef je andere mensen niet meer aan te spreken of zij even een leuk kiekje willen maken. Gebruik het opzetlensje voor het gewenste effect  en ‘make your perfect selfie’.

Tip 3: gebruik Foto Booth

Na een dagje weg is je kleine draakje helemaal uitgeput. Hij vindt het dan ook heerlijk om even spelletjes te spelen op jouw smartphone. Hij zit er dan zo lief bij, dat je daar ook wel een foto van móet maken. Alleen heeft hij je smartphone in gebruik. Wat nu? Pak je MacBook erbij en open Foto Booth om dit lieve momentje alsnog vast te leggen. Je kleintje heeft al snel door dat je stiekem foto’s maakt en eist: ‘’ikke zien!’’. Je overhandigt hem de MacBook en laat de foto’s zien. Door zijn enthousiasme om zijn eigen foto’s, laat hij bijna de MacBook uit zijn handen vallen. Zorg dat de MacBook bestemd is tegen dit soort onverwachte momenten door bijvoorbeeld te kiezen voor een MacBook Pro Retina 13 inch hoes.


Hoe maak jij de leukste foto’s van of met je kinderen? 

Wij zijn heel erg benieuwd!

We dagen jullie daarom uit om de komende periode een leuke foto te posten op Facebook op Instagram en deze te delen met ons via #smartphonehoesjes en #lauteropmaat. Op 1 november kiezen wij de leukste foto uit en diegene wint een waardebon voor de webshop van smarthphonehoesjes.nl  ter waarde van maar liefst €50. Je mag zo vaak meedoen als je wilt!

We kijken uit naar jullie reacties!

Groetjes,

Laura (& Ilse)

laura de ruiter

www.lauteropmaat.nl
Facebook
Instagram
Youtube