Sinterklaas is zojuist uitgezwaaid op het Museumplein en dat betekent maar één ding: tijd voor Kerst!

Bij Kerstmis hoort natuurlijk een kerstverhaal. Het traditionele verhaal kennen wij inmiddels wel, dus het is tijd voor een nieuwe versie! En met deze challenge willen wij de mooiste versie ooit gaan schrijven! Die versie gaan wij samen met de kinderen EN hopelijk samen met jullie schrijven!

Gaat het ons samen lukken om een mooi verhaal in elkaar te zetten?


Vandaag, 6 december is het eerste deel van het verhaal te vinden op het event op Facebook en is het de bedoeling dat er elke dag een stuk bij wordt geschreven. Er staan bij Lauter een hoop kinderen te popelen om te schrijven, maar wie weet wil jij ook wel meedoen? Dat zouden wij iedergeval superleuk vinden!! ? Op 25 december moet het hele verhaal af zijn en dat betekent dat wij nog 20 dagen te vullen hebben. Elke dag kiezen we ’s ochtends een kind of iemand uit dit event uit die die dag het verhaal verder mag schrijven. Het is dus de bedoeling dat je aansluit op het stuk van de vorige dag. Je verhaal moet dan uiterlijk om 22.00 ’s avonds online staan. Creativiteit wordt zeer gewaardeerd en alles kan en mag, zolang het een beetje netjes blijft.

Heb je zin om mee te doen en een stukje van het verhaal (minimaal 10 zinnen) te schrijven? Meld je dan aan voor het event en schrijf even in een reactie dat je mee wilt doen. Wij nemen dan contact met je op welke dag je een stuk mag schrijven:) Je kan ook altijd een mailtje sturen naar onderwijs@lauteropmaat.nl

Wil je alleen maar lezen? Ook helemaal prima! Ook dan kun je je aanmelden voor dit event. Op deze pagina kun je het hele kerstverhaal volgen. Het uiteindelijk resultaat vind je op of na Kerstmis op onze blog.

Groetjes,

Laura

laura de ruiter

Facebook
Instagram
Youtube
www.lauteropmaat.nl