Koningsdag inspiratie voor kids

Over precies een week is het Koningsdag en dan kun je natuurlijk niet verschijnen zonder een mooi oranje outfit. In deze blog genoeg inspiratie voor leuke (kinder)kleding en andere leuke Koningsdagstuff!

Untitled design

 

 1. Op Kiddie Deals vond ik het volgende outfit voor meisjes! Hoe leuk is dit! Dit complete outfit kost €31,95
 2. Deze speciale puzzel draait helemaal om Koningsdag. Leuk om aankomende week te maken om vast een beetje in de stemming te komen. Deze puzzel kun je kopen op bol.com en kost €16,95.
 3. Kleine kids hebben ook tijdens Koningsdag gewoon een slabbetje nodig. Wat is er dan leuker dan zo’n mooie oranje kliederkoning slab? Bestel dit slabbetje snel, want dan heb je m nog net op tijd binnen voor Koningsdag. Je bestelt dit slabbetje al voor €9,95 op de website van Simply Colours.
 4. Dit babyshirt is echt fantastisch! Wie o wie stuurt mij een foto van een kind met dit shirt aan? Dit shirt is te koop bij de HEMA in de maten 62 en 68 en kost €5.
 5. Altijd leuk om verhalen te lezen over het koningshuis. In dit boek staan er een heleboel!  Een erg leuk en vooral leerzaam boek voor kinderen van de basisschool. Het boek is te koop op bol.com en kost €10.
 6. Bij de HEMA hebben ze echt onwijs veel leuke spullen voor Koningsdag. Bijvoorbeeld een oranje tent als je buiten spulletjes gaat vergeten. Kan heel handig zijn, want helaas zijn de weersvoorspellingen niet heel best. Zo zit je toch nog een beetje droog tijdens de vrijmarkt;) Deze tent is nu in de uitverkoop en kost nog maar €7,50.
 7. Ook te koop bij de HEMA; een gouden kroon:) Deze kost €3.

Houd onze blog in de gaten, want binnenkort verschijnt er een leuk artikel met lekkere dingen om te maken (en wellicht zelfs te verkopen) op Koningsdag!

Alvast een hele fijne Koningsdag!
Wat gaan jullie doen? Laat het vooral weten in een reactie hieronder. Ben erg benieuwd.

Groetjes,

Laura

 

2 reacties

 1. Lieve Laura,

  Ik werk zelf op een kinderopvang in Amsterdam West, en we hebben naar aanleiding van dit artikel de HEMA-kronen voor alle kinderen gekocht; ze vonden het geweldig! Dus nog bedankt voor de tip! Hopelijk heb je een leuke Koningsdag gehad:)

  Groeten,
  Lara | http://www.knusthuys.nl

 2. Laura

  28 april 2016 at 15:59

  Hoi Lara,
  Wat leuk om te horen! Graag gedaan:) Mijn Koningsdag was zeker leuk! Die van jou ook? Groet Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 Lauter

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑