Leuke agenda’s en weekplanners

Een tijdje terug heb ik twee blogs geschreven over plannen. Eentje over het maken van een goede planning en de ander over hoe je je hieraan kunt houden. In beide blogs werd al vrij snel duidelijk dat het heel belangrijk is om een goede agenda te hebben. Afgelopen weken heb ik voor jullie onderzoek gedaan en ben ik heel veel leuke agenda’s en weekplanners tegengekomen die superhandig zijn om je te helpen met het maken van een goede planning. In deze blog zet ik er een aantal op een rijtje en één daarvan mag ik er zelfs weggeven! Welke dat is en wat je daarvoor moet doen, lees je helemaal aan het einde van deze blogpost!

De schoolplanner

schoolplanner plannen

De schoolplanner is eigenlijk een best saaie agenda, maar daarom perfect voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met plannen. Je vindt in deze agenda helemaal geen prikkels en het allerfijnste is dat er aan de rechterkant een apart kopje is gemaakt voor het huiswerk wat je moet maken. Je kunt dus in je agenda opschrijven wanneer je je huiswerk af moet hebben, maar ook wanneer je je huiswerk daadwerkelijk gaat maken. Ideaal! Helaas is de schoolplanner van dit schooljaar al uitverkocht, maar de nieuwe schoolplanner is in mei alweer verkrijgbaar.

Proefwerkplanner

De proefwerkplanner is speciaal gemaakt voor het inplannen van leerstof. Deze planner is dus niet te gebruiken als volledige agenda, maar kan je wel heel goed helpen met het indelen van leerstof die je moet kennen voor je toetsen. Heel fijn als je binnenkort een proefwerkweek hebt bijvoorbeeld.

01 proefwerkplanner (1)

Lauter studieplanner

IMG_4228

In mijn zoektocht bleek ik toch een beetje kritisch en heb ik uiteindelijk zelf ook een studieplanner ontworpen. Inmiddels werk ik met een aantal leerlingen met deze studieplanner en dit werkt heel goed.. Leerlingen kunnen zelf hun huiswerk en toetsen op de To-do lijst schrijven en deze inplannen via de studieplanner. Ik heb zo de mogelijkheid om mee te kijken met de leerlingen en hen hierbij te helpen..  De papieren versie voor het schooljaar 207-2018 is HIER te koop!

Homeplanner

IMG_0053

Bijna iedereen is wel bekend met het leven in een gezinssituatie. In een gezin moet je niet alleen rekening houden met je eigen planning, maar ook met die van je ouders of kinderen. Daarom is het hebben van een homeplanner ideaal om niks te hoeven missen of te vergeten. Iedereen vult hier zijn activiteiten op in en zo kun je makkelijk rekening houden met elkaar. Deze planner is niet geschikt voor het maken van huiswerk, maar wel voor je dagelijkse planning. Ook een hele goede om op een makkelijkere manier te oefenen met het plannen. In deze homeplanner vind je genoeg ruimte om activiteiten op te schrijven, maar daarnaast kun je ook nog eens maaltijden, boodschappen en (huishoudelijke) klusjes opschrijven en deze taken verdelen onder de gezinsleden. Ten slotte vind je in deze homeplanner ook een lijstje met huishoudelijke taken en hoe vaak die moeten gebeuren in een jaar. Superhandig!

En dan nu iets heel leuks! Ik mag namelijk van Plan-Point een Homeplanner 2016 weggeven! Nu heb ik voor jullie een leuke actie bedacht waarmee je deze Homeplanner 2016 kunt winnen:) Reageer op onze foto op Facebook, Instagram of onderaan deze blogpost en vertel waarom jij deze Homeplanner 2016 moet winnen. Op zondag 17 april kies ik de leukste/origineelste reactie uit en diegene krijgt de Homeplanner 2016 thuis gestuurd! Neem vooral ook een kijkje op de site van Plan-Point, want daar vind je nog veel meer leuke planners! 

Succes en ik ben benieuwd naar alle reacties!

Groetjes,

Laura

www.lauteropmaat.nl
www.facebook.com/lauteropmaat
www.instagram.com/lauteropmaat

6 reacties

 1. De homeplanner is echt geniaal! ik zou er graag 1 willen winnen. Heb hem vorig jaar ook gehad.

 2. Als trouwe fan van de organizing agenda lijkt mij dit ook n super aanwinst in onze drukke huishouding…….Wordt hier zeker gebruikt?

 3. Ik zou er graag een willen winnen voor in onze drukke gezin. Zelf heb ik ADD, de oudste ASS en de jongste ADHD. Structuur is het aller belangrijkste en overzicht vooral voor mezelf

 4. Tessa Cornelissen

  11 april 2016 at 18:59

  Heel graag zou ik deze homeplanner willen winnen omdat ik over m’n eigen een flinke kop koffie heb gegooid waardoor ie behoorlijk minder fraai is geworden … ?

 5. Ik zou deze homeplanner heel goed kunnen gebruiken, omdat ik niet kan onthouden wie wat wanneer allemaal moet doen. Nu krabbel ik het op de keukenkalender, maar daar past het niet allemaal op, dus vergeet ik de helft!

 6. Laura

  18 april 2016 at 14:06

  Beste Tessa, GEFELICITEERD! Jij hebt de Homeplanner 2016 gewonnen! Stuur je mij even een mailtje met je adres? Dan stuur ik de planner zo snel mogelijk naar je op. Groetjes Laura (onderwijs@lauteropmaat.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 Lauter

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑