Volgende week is het Moederdag. Een goede reden om al die lieve mama’s eens in het zonnetje te zetten! Een cadeautje kopen is leuk, maar een zelfgemaakt cadeautje vinden de meeste mama’s nog leuker! Over 2 weken zal Nouk San elke maand een DIY met ons gaan delen, maar nu alvast een leuke DIY van mij voor Moederdag!

Sinds een tijdje heb ik standaard een canvas tasje in mijn handtas zitten voor het geval ik me niet kan inhouden in de winkel of ik gelijk doorga na werk om boodschappen te doen. Superhandig! Zeker nu je in alle winkels voor je plastic tasje moet betalen, komt zo’n canvas tasje altijd van pas.  Hoe leuk is het om zo’n tasje te maken als cadeau voor Moederdag? Dit is leuk voor kinderen van 2 – 12 jaar, maar ook ik als 27-jarige vond het nog fanTAStisch om te doen;)

Genoeg gepraat, tijd om aan de slag te gaan!

Wat heb je nodig?

1 blanco canvas tasje 
Textielstiften

Wat moet je doen?

Als je de materialen in huis hebt, kun je gelijk aan de slag. Je kunt het tasje helemaal zo versieren als je wilt en denk vooral even aan wat mama mooi vindt natuurlijk;)

Canvas tasje moederdag Tasje versieren

En ga je ook samen met je kind zo’n leuk tasje maken voor Moederdag? Deel dan vooral de creaties even met ons via #lauteropmaat

Groetjes Laura

laura de ruiter
www.lauteropmaat.nl
www.facebook.com/lauteropmaat
www.instagram.com/lauteropmaat