Volgende week zaterdag is het 5 december. Dat betekent natuurlijk gezellig pakjesavond vieren met de kids! Maar soms weet je gewoon even niet meer wat je ze nu weer moet geven. Geen paniek! Deze blogpost staat bomvol leuke en originele cadeautips voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor ouders/volwassenen! Die zal Sinterklaas dit jaar zeker niet vergeten!

Cadeautips voor kinderen

Magnutz is heel mooi materiaal, waar kinderen van alles mee kunnen bouwen. Het is best prijzig (€95,95), maar het is het zeker waard! Kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 vinden het heel leuk om hier mee te spelen.magnutz
Interesse? Klik dan op deze link om het te bekijken en/of te bestellen

Kapla is weer heel ander speelgoed om mee te bouwen. Kapla is erg geliefd in de kinderopvang. Met kapla kunnen kinderen, maar ook zeker papa en mama hun creativiteit kwijt. Je kan hiermee alles bouwen wat je maar wilt. Op deze webshop vind je meer informatie. Kapla wordt ook verkocht bij bekende speelgoedwinkels en op bol.com.

Kapla-200-stuks-blank

Dit vind ik persoonlijk het leukste cadeau om te geven aan jonge kinderen. Sophie de giraf ziet er leuk uit en is ook nog eens ecologisch verantwoord. Met dit speeltje kan je baby alle zintuigen ontwikkelen. Op bol.com kun je Sophie bestellen voor €17,99.

sophie de giraf

De volgende cadeautip kwam ik zelf tegen in de Bijenkorf. Ik vind airhockey fantastisch, maar het is zo jammer dat je hiervoor naar een speelhal moet gaan om het te kunnen spelen. Gelukkig zijn er mensen die er een hebben ontworpen voor thuis. Lang niet zo leuk en groot als in een speelhal, maar wel superleuk om te doen lijkt me! Voor €19,95 kun je dit airhockeyspel al bestellen of kopen in de winkel.

IMG_6147

Kinderen zijn vaak dol op rollenspellen en verkleden.  Op de volgende site vind je allemaal verschillende verkleedkleren, waaronder een Frozen Elsa jurk en een brandweeroutfit.

elsa

Playmobil heeft iets leuks bedacht; een adventskalender in de vorm van playmobilpoppetjes. Weg met die chocoladekalenders. Dit is veel leuker! Kinderen mogen elke dag een luikje open maken en als het kerst is hebben ze het totale kerst-speelset om mee te spelen. Playmobil heeft verschillende kalenders uitgebracht. Hier zie je een voorbeeld, die vooral meisjes erg leuk vinden.

playmobil

Als laatste nog een topper. Kinderen vinden het vaak heerlijk om met zand te spelen. Helaas kunnen kinderen hier in Nederland niet het hele jaar in de zandbak spelen. Gelukkig is er nu een oplossing! Met dit magische zand kun je ook gewoon binnen spelen. Het geeft geen troep, geen bacteriegroei en droogt niet uit. Topspul als je het mij vraagt. Bestel hier

supersand

Cadeautips voor volwassenen

Zelf ben ik heel erg fan van de HEMA. De HEMA wordt steeds leuker en heeft de laatste tijd echt fantastische cadeautjes. Vooral heel veel kleine cadeautjes, maar hoe meer cadeautjes hoe beter;) Hier een aantal voorbeelden. Klik op de foto om naar de link te gaan.

Fab power bank (draagbare batterij) €12imincharge
Fles Cava €19
cava

 

Voorraadpot €3                                                                  Vormkaars kandelaar €5

voorraadpot
kaars

 

 

 

 

 

De allerlaatste cadeautip:  Happy socks! Je kunt nooit genoeg sokken hebben;)

happy socks2happy socks

Ik kan nog uren doorgaan, maar het is mooi geweest.
Lauter wens jullie alvast een hele fijne pakjesavond!!

Geschreven door: Laura