Jaja, de volgende vakantie komt er alweer aan! Aanstaande vrijdag begint de voorjaarsvakantie en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een nieuwe blog. In deze blog vertellen wij je wat je de komende vakantie allemaal kunt gaan ondernemen met je kind.

Drukkerij van Alles bij EYE

img_1170

 

 

 

 

 

 

 

EYE heeft weer een spannend programma tijdens de voorjaarsvakantie, voor iedereen van 2 tot 12 jaar. In Drukkerij van Alles kun je lekker aan de slag om van al je verhalen een mooi boek te maken. Ook kun je kijken naar grappige korte films uit de EYE-collectie. De drukkerij is voor groot & klein, of je nu 2 of 12 bent, je kunt er terecht om in de weer te gaan met stempels, een pers, houten pennen, rollers en stansen. Vul de blaadjes papier met jou eigen ideeën en hang ze aan de lijn. Is je verhaal af? Bind je boek samen met een gouden ring of garen. Of maak een flipboek, een film en boek ineen. Je kunt als kind voor €10 meedoen en als ouder/begeleider betaal je €5.

Locatie:
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam

Fruittuin van West

Natuur-4

In Fruittuin van West groeit van alles en het leuke is dat je hier op bezoek mag komen om zelf fruit te komen plukken. Als je vroeg genoeg komt, liggen er zelfs misschien nog wel eitjes om op te rapen!
Na al dat gestruin tussen de gewassen en de kippen, staat de lunch al klaar in het tuin café. Als de buikjes rond zijn, kun je nog naar de supermarkt in de Fruittuin om de laatste biologische producten in huis te halen. Een bezoekje aan de boomgaard is gratis, maar je betaalt natuurlijk wel voor al het fruit dat je hebt geplukt.

Locatie:
Tom Schreursweg 48
1067 MC Amsterdam

Het Nederlands Marionettentheater

theater2

Breng een bezoekje aan het Het Nederlands Marionettentheater.  In de schoolvakanties zijn er elke dag extra voorstellingen om 14.00. Je kunt deze vakantie de volgende voorstellingen bezoeken:

za. 18 de gelaarsde kat, 14 uur (4-12 jaar)
zo. 19 de gelaarsde kat, 14 uur (4-12 jaar)
ma. 20 pinokkio, 14 uur (4-10 jaar)
di. 21 pinokkio, 14 uur (4-10 jaar)
do. 23 aladdin en de wonderlamp, 14 uur (4-12 jaar)
vr. 24 aladdin en de wonderlamp, 14 uur (4-12 jaar)
za. 25 rosa en de draak, 14 uur (4-10 jaar)
zo. 26 rosa en de draak, 14 uur (4-10 jaar)

Een kaartje voor het theater kost €8 en dient contact te worden betaald.

Locatie:
Jacob Obrechtstraat 28
1071 Amsterdam

Kids Adventure Week in Zandvoort

Center-Parcs-Laser-battle-455x341

Tijdens de voorjaarsvakantie, van 18 tot en met 26 februari , hoef je je in Zandvoort aan Zee niet te vervelen! Daar zijn kinderen namelijk de baas tijdens de Kids Adventure Week. Deze week worden er heel veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Je kunt onder andere een golfclinic volgen, meedoen aan een laserbattle of koken met de kampvuurkok. Het hele programma kun je hier vinden. Hier kun je je ook gelijk aanmelden voor de activiteiten.

Natuurspeeltuin de Natureluur

vuur-nog-leuker

In de voorjaarsvakantie worden er dagelijks van 12.00-16.00 uur allerlei vakantie-activiteiten georganiseerd in de Natureluur. Zo kun je onder andere pony rijden, vogelvoer maken of 3D natuurkunstwerken maken. Het hele programma vind je hier.

De kosten voor deelname zijn € 3,- per kind per middag.

Locatie:
President Allendelaan 4
1064 GW Amsterdam

Ik wens jullie alvast een hele fijne voorjaarsvakantie!

Groetjes,

Laura

laura de ruiter

www.lauteropmaat.nl
www.facebook.com/lauteropmaat
www.instagram.com/lauteropmaat
Youtube