Een tijdje terug nam ik een hele vrijdag de camera mee en liet ik op YouTube zien hoe een dag bij Lauter er aan toe gaat.

Heb je deze video gemist en ben je ook benieuwd? Lees dan snel verder.

Een niet zo normale vrijdag bij Lauter

In deze video laat ik je zien hoe een dag bij Lauter er aan toe gaat. Nu zal ik je wel zeggen dat dit niet echt een normale dag was. Op vrijdag is het altijd een stuk rustiger en heb ik een stuk minder bijlessen en begeleidingen dan op de andere dagen van de week.

MAAR dit was een speciale dag, want ik mocht deze dag weer een nieuwe bijlesdocent verwelkomen, ik had een fijne brainstormsessie met Charlotte en heb heerlijk de tijd gehad om aan mijn blog te werken.

Kijk je mee?

Groetjes,

Laura

laura de ruiter

www.lauteropmaat.nl
www.facebook.com/lauteropmaat
www.instagram.com/lauteropmaat
Youtube